Finansiering til plastikkirurgi

Drømmer du om en plastikkirurgisk operation? Men synes du, det er for en stor udgift at betale for hele operationen på én gang? Så er der hjælp at hente. Vi tilbyder et rente- og gebyrfrit lån, så du kan få råd til den operation, du drømmer om.

Få finansiering til plastikkirurgi hos CPH Plastikkirurgi.

Vi tilbyder vi dig muligheden for at få et rente- og gebyrfrit lån til en valgfri operation. Uanset om du drømmer om at få lavet nye bryster, et ansigtsløft, en fedtsugning eller noget helt fjerde, så kan du benytte dig af vores finansieringsmulighed.

Vi har indledt et samarbejde med BasisBank, som gør det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode med en fast månedlig ydelse – uden ekstra omkostninger.

Du har to lånemuligheder. Du kan vælge at afdrage rente- og gebyrfrit i op til 10 måneder. Det vil sige 0 kr. i renter og 0 kr. i gebyrer. Du kan også vælge at afdrage rentefrit op til 36 måneder. Uanset hvilken finansieringsmulighed du vælger, kan du låne op til 75.000 kr. til din operation.

KAN JEG BLIVE GODKENDT?

BasisBank vil foretage en kreditvurdering. Hvis du har en fast løn eller pensionsindtægt, og samtidig ikke er registreret i RKI, er du godt på vej. Du vælger selv, om du vil ansøge før eller efter forundersøgelsen.

CPH Plastikkirurgi

Sådan ansøger du

Udfyld ansøgningsformularen, som du finder ved at klikke ind på den type finansiering, du ønsker at benytte dig af.

Du kan ansøge ved at vælge enten op til 10 måneders rente- gebyrfrit lån eller op til 36 måneders rentefrit lån. Hvis du bliver godkendt, opretter BasisBank en finansieringskonto i dit navn i forbindelse med din operation hos CPH Plastikkirurgi.

10 måneders rente og gebyrfri.

36 måneders rentefri.

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.