JOY, Motiva Ergonomix2®

Vi kan som blandt få i Danmark og i Norden tilbyde vores kunder Motivas nyeste ergonomiske implantat.

Ergonomix2® implantat fra Motiva JOY er et banebrydende, mere sikkert, blødere, avanceret glat implantat, der bygger videre på Motivas første ergonomiske implantat. Med implantatet kan vi foretage en brystforstørrelse via de mindst mulige indsnit, hvilket giver dig en mere behagelig helingsperiode og meget små ar.

Book tid

Et implantat der føles
og ser naturligt ud

Ergonomix2® er fremstillet ved hjælp af den nyeste teknologi. Implantatet er designet til at følge dine bevægelser og minder om brystvæv i følelse og udseende. Det består af en gel med et unikt sæt reologiske egenskaber, der efterligner bevægelserne i et naturligt bryst og har en mærkbar blødhed sammenlignet med alle andre implantater på markedet.

Større sikkerhed

Ergonomix2® har som det eneste testede implantat på markedet en sikkerhedsbarriere, der garanterer minimal risiko for lækage. De er Implantaterne er 100% silikonefyldte, hvilket giver mindre risiko for ripling (rynkedannelse under huden).

Du har muligheden for at blive medlem at et Motiva garantiprogram, hvor du kan få du økonomisk hjælp, hvis der mod al forventning skulle opstå et problem i forbindelse med implantatet, og i tilfælde af, at der er behov for et kirurgisk indgreb som følge af kapseldannelse eller bristning op til fem år efter, at indgrebet er fundet sted.

En brystforstørrelse
skræddersyet til dig

Med en brystforstørrelse med implantat hos os tilbyder tre typer af avancerede glatte implantater, der giver skræddersyede og sikre resultater. Til forundersøgelsen hjælper plastikkirurgen dig med at finde den helt rette løsning, som passer bedst til dine ønsker og dit udgangspunkt. I samråd med kirurgen tager du beslutninger om typen af implantat, profilen og størrelsen på implantatet.

Book tid