Om CPH Plastikkirurgi

CPH Plastikkirurgi er beliggende på Hovedvagtsgade i hjertet af København. Vi udfører kosmetisk plastikkirurgi med fokus på stor faglighed, tryghed og æstetisk præcision.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Jammi

Mød vores plastikkirurg

Jamshaid Mulk er klinikchef og ejer af CPH Plastikkirurgi samt klinikansvarlig læge for Retouch clinic i København og chefplastikkirurg for plastikkirurgi i Aleris i Tromsø, Norge.

Jamshaid er uddannet speciallæge i plastikkirurgi fra Rigshospitalet og Herlev Hospital, og har mere end 10 års erfaring indenfor det plastikkirurgiske felt. Med en bred erfaring inden for kosmetisk plastiskkirurgi foretager han bl.a. brystoperationer, ansigtsoperationer, fedtsugninger og maveskindsoperationer med fokus på kropskonturering.
 

Jamshaid startede som afdelingslæge på Herlev Hospital, hvor han udførte avancerede rekonstruktive indgreb. Siden da har han har været fuldtidsansat som kosmetisk plastikkirurg på Bellaklinikken i Helsingborg og været chefplastikkirurg på to af Aleris store klinikker i Norge.

Sideløbende har Jamshaid undervist læger, medicinstuderende og sygeplejersker i dissektion og anatomi. Når han ikke arbejder, deltager han i internationale konferencer og kurser for at holde sig opdateret på de nyeste trends og plastikkirurgiske teknikker.

Jamshaid er medlem af Dansk Selskab for Plastikkirurgi og Rekonstruktion (DSPR), Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og Dansk Selskab for Kosmetisk Plastikkirurgi (DSKP).

charlotte hald

Charlotte Hald Schütt

KLINIKKOORDINATOR ​
Ansat CPH Plastikkirurgi

Jamshaid Mulk

plastikkirurg og
ejer af CPH Plastikkirurgi
Ansat CPH Plastikkirurgi

Atusa Masolleh

receptionist
Ansat CPH Plastikkirurgi

Rikke Meisler

narkoselæge
Ansat CPH Plastikkirurgi

Lotte Vestergaard

narkoselæge
Ansat CPH Plastikkirurgi

Caterina Amanti Lund

narkoselæge
Ansat CPH Plastikkirurgi

Ninna Bo Nielsen

narkoselæge
Ansat CPH Plastikkirurgi

Juliane Krogh

anæstesi- og
opvågningssygeplejerske
Ansat CPH Plastikkirurgi

Jeanette Larsen

anæstesi- og
opvågningssygeplejerske
Ansat CPH Plastikkirugi

Ida Wolff Andreasen

operationssygeplejerske
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.