Ansigts- og halsløft

I takt med den naturlige aldringsproces mister huden sin elasticitet og den bliver slap. Ansigtet og halsen er ingen undtagelse, og er endda særligt er udsat for solens skadelige stråler. Ved et ansigts- og halsløft strammes huden i ansigtet, langs kæben og på halsen. Rynker udjævnes, overskydende hud fjernes og det underliggende væv strammes op.

Det er en kendsgerning, at aldringsprocessen sætter ind før eller siden, men der forskellige faktorer, som kan have betydning for, hvor hurtigt det sker. Rygning og soldyrkning er de to vigtigste faktorer, men arvelige forhold spiller også ind. Oftest ses det, at vi i 30-årsalderen begynder at få rynkedannelse, og at huden mister elasticitet og bliver mere slap. Alderstegn varierer fra person til person, men klassiske ældningstegn er bl.a. kindposer, løs hud over kæbelinjen og løs hud samt fedtdepoter på halsen.

Ved et ansigtsløft strammes huden i ansigtet, langs kæben og på halsen. Kalkunhagen udglattes, rynker udjævnes, overskydende hud fjernes og det underliggende væv strammes op i ansigtet. Baseret på dit udgangspunkt og dine ønsker, finder vi den helt rette løsning for dig.

 

 

ANSIGTS- OG HALSLØFT

Ønsker du effektivt at komme til livs med dine rynker og hud omkring kinderne, kæben og halsen, så er ansigts- og halsløft måske det rigtige for dig.

MINI-ANSIGTSLØFT

Et mini-ansigtsløft kan hjælpe dig med at fjerne overskydende hud evt. på den nederste del af ansigtet (2/3 af ansigtet), for at opnå et naturligt ungdommeligt udseende.

HALSLØFT

Ønsker du at fjerne rynker og hudoverskud på halsen og under hagen, så kan et halsløft måske være en løsning for dig

 

Ofte stillede spørgsmål

De fleste mennesker, der ønsker et ansigt- og/eller halsløft, er mellem 45 og 60 år.  Det vil ikke drastisk ændre dit udseende at få et ansigts- og eller halsløft, men det vil forynge det betydeligt. Det er til dig, som ønsker at fjerne aldringstegn og få et mere ungdommeligt udseende. Hos CPH Plastikkirurgi lægger vi vægt på at give dig et betydeligt – men naturligt – resultat.

Før du træffer en beslutning om at få et ansigts- og/eller halsløft, skal du ind til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her kan du komme med dine ønsker til operationen og sammen med plastikkirurgen vælger I, hvilken type ansigtsløft og/eller halsløft, der er bedst egnet til dig.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved et ansigts- og/eller halsløft er risici blødning, hævelse, ændret følesans, og infektion. Risici er små, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.

Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste oppe og gående dagen efter operationen, men man bliver nødt til at undgå fysiske aktiviteter i ca. 14 dage, så arrene kan hele fint. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 3-5 uger, før du genoptager træning.

Ansigtsløft kan med fordel kombineres med øjenlågskirurgi.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.