Fedttransplantation til ansigtet

Fyldige kindben og volumen i ansigtet er et symbol på ungdommelighed. Uden tilstrækkelig ansigtsfylde kan det få dig til at se træt og ældre ud, end du ønsker. Hvis du oplever at mangle fylde i ansigtet, kan fedttransplantation måske være en mulighed for dig. Fedttransplantation til ansigtet er et mere naturligt og holdbart alternativ til filler.

Ved fedttransplantation høstes fedt fra et område på kroppen. Kirurgen tager ofte fedt fra maven, hofter eller lår. Fedtet indeholder foruden levende fedtceller også stamceller, der fremmer heling og bevirker, at huden forynges.

 

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

Scroll til toppen
Menu

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.