Fedttransplantation til ansigtet

Fyldige kindben og volume i ansigtet er et symbol på ungdommelighed. Uden tilstrækkelig ansigtsfylde kan det få dig til at se træt og ældre ud, end du måske ønsker. Hvis du oplever at mangle fylde i ansigtet, kan fedttransplantation til ansigtet måske være en mulighed for dig. Fedttransplantation til ansigtet er et mere naturligt og holdbart alternativ til filler.

Ved fedttransplantation til ansigtet høstes fedt fra et område på kroppen, som man ikke vil savne. Kirurgen tager ofte fedt fra maven, hofter eller lår. Formålet er at skabe et sundt, ungdommeligt og naturligt look i ansigtet.

Behandlingen vil ikke blot skabe mere fylde i ansigtet, men fedtet indeholder foruden levende fedtceller også stamceller, som har unikke regenererende egenskaber. Stamceller fremmer heling og har en foryngende effekt på huden.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du oplever at have mistet fylde i ansigtet og/eller ønsker et mere ungdommeligt look, kan du være kandidat til operationen.

Der er risici forbundet med et hvert kirurgisk indgreb, men risikoen for komplikationer er små, og vores kirurg tager mange forholdsregler for at reducere risici. Risici inkluderer hævelse, misfarvning og/eller infektion. Du drøfter risici med din kirurg ved din forundersøgelse.

Når du ankommer, bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelse inden operationen. Hvis indgrebet udføres i fuld narkose, vil næstesilægen informere dig om narkosen. Herefter vil plastikkirurgen tegne operationsområdet op og besvare de spørgsmål, du sidder inde med. Efter operationen er du på opvågningsstuen, hvor en sygeplejerske tager hånd om dig. Du bliver observeret af sygeplejersken, indtil du er tilstrækkelig vågen og er velbefindende. Denne tid afhænger af, hvorvidt du har fået foretaget indgrebet i fuld narkose eller i lokalbedøvelse. Plastikkirurgen kigger forbi, og informerer dig om særlige forholdsregler, der skal tages, når du kommer hjem.

Du skal følge de forholdsregler, som du har fået af os. Vælger du at blive opereret hos os, bliver du fulgt af den samme plastikkirurg under hele forløbet fra forundersøgelse til afsluttende kontrolbesøg. I 48 timer efter operationen får du et direkte nummer til kirurgen i tilfælde af, at du har bekymringer eller spørgsmål.

Nedetiden er forskellig for alle, men typisk er de fleste oppe og gående dagen efter operationen. Du er dog nødt til at undgå de fleste sædvanlige aktiviteter i mellem 3-7 dage efter operationen.

Indgrebet kan kombineres med et ansigts- og/eller halsløft afhængigt af, hvad dine ønsker og behov er.

ansigt behandling

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 1 time
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 3-5 timer
  • Tilbage på arbejde: efter 3-7 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: 7.000 kr
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.