Øjenbrynsløft

Nogle mennesker oplever med alderen slaphed i pandemuskulaturen og tunge øjenbryn. Ved et øjenbrynsløft løftes øjenbrynene opad for at skabe et yngre udseende samt et mere åbent og friskt udtryk.

Tunge øjenbryn kan give hovedpine og træthed, men det kan også være kosmetisk til gene. Øjenbrynsløft kan måske være en løsning for dig, hvis du oplever at øjenbrynene hænger lavt i ansigtet og presser på øjenlågshuden.

Med et øjenbrynsløft hæver vi øjenbrynene, så du opnår et mere ungdommeligt og friskt udseende. Med operationen bliver rynker i panden og over næseryggen også glattet ud.

Vi udfører klassiske øjenbrynsløft, hvor vi lægger et snit ved enten hårgrænsen eller i selve øjenbrynshåret. Vi løsner huden, strammer det underlæggende væv op og fjerner den overskydende hud. I nogle tilfælde fjerner vi også rynkedannende muskler, så øjenbrynene og området omkring kindbenene bliver løftet.

Ofte stillede spørgsmål

Du er muligvis kandidat til et øjenbrynsløft, hvis du er generet af nedsunkne øjenbryn, og hvis du har overskydende hud på øvre øjenlåg. Det kan også være, at du samtidig synes, at du har mange rynker omkring øjnene og panden, og at du som ønsker et mere friskt og ungdommeligt udtryk. 

Før du beslutter dig for at få foretaget et øjenbrynsløft, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg, som vil vurdere dine muligheder

Der er risici forbundet med et hvert kirurgisk indgreb, men risikoen for komplikationer er meget små, og vores kirurg tager mange forholdsregler for at reducere risici. Risici kan inkludere blødning, hævelse, misfarvning og/eller infektion. Du drøfter risici med din kirurg ved din forundersøgelse.

Før du beslutter dig for at få foretaget et øjenbrynsløft, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg, som vil vurdere dine muligheder

Når du ankommer, bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelse inden operationen. Sygeplejersken informerer dig om operationen, og kirurgen tegner operationsområdet op og besvarer eventuelle spørgsmål. Efter operationen køres du til vores opvågningsstue, hvor du ligger i 30-60 min. med en kølemaske på. Herefter kan du tage hjem igen.

Du skal følge de forholdsregler, som du har fået af os. Vælger du at blive opereret hos os, bliver du fulgt af den samme plastikkirurg under hele forløbet fra forundersøgelse til afsluttende kontrolbesøg.

Et øjenbrynsløft kan også kombineres med et ansigts- og halsløft eller en operation af øvre øjenlåg.

Behandlinger øjnbryn

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca. 1 time
  • Bedøvelse: lokal
  • Indlæggelsestid: ingen
  • Tilbage på arbejde: efter en uge
  • Første kontrol: efter ca. 1 uge
  • Pris: 14.500 kr
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.