Øvre og nedre øjenlåg

Dine øjne er en af ​​dine mest særprægede karaktertræk, og de hjælper dig med at kommunikere til omverden uden at sige et ord. Har du tunge øjenlåg eller er du generet af et hudoverskud, er en øjenlågsoperation, af øvre og nedre øjenlåg, måske noget for dig. Hos CPH Plastikkirurgi kan vi hjælpe dig med at se friskere ud ved at reducere hudoverskud og poser under øjnene. Vi tilbyder operation af nedre og/eller øvre øjenlåg afhængigt af, hvad du ønsker og har brug for.

Ofte stillede spørgsmål - Øvre og nedre øjenlåg

Hvis du har tunge øjenlåg eller er generet af et hudoverskud over og under øjnene eller har poser under øjnene, er du måske kandidat til en operation.

Inden du tager en endelig beslutning om, at du skal have foretaget øjenlågskirurgi, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her vil du blive spurgt ind til, hvad der plager dig, og hvad du ønsker med operationen. I dialog med kirurgen vil vi finde frem til den optimale løsning for dig. Her besluttes det, om du skal have en øvre eller nedre øjenlågsoperation, eller om du skal have begge dele.

Vi anbefaler, at du læser om operationen i patientvejledningen og skriver eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

På operationsdagen bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelsen inden operationen. Kirurgen tegner operationsområdet op og besvarer eventuelle spørgsmål.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved en operation for øjenlågskirurgi er risici blødning, hævelse, misfarvning og infektion. Risici er meget små, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.

Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste oppe og gående samme dag, men du bør undgå fysiske aktiviteter i ca. 1 uge, så arrene kan hele fint. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 2 uger, før du genoptager træning.

Øvre øjenlågskirurgi kan kombineres med nedre øjenlågsplastik og vice versa. Indgrebet udføres i fuld narkose.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

øvre øjenlåg:

 • Operationstid: ca. 1 time
 • Bedøvelse: Lokal
 • Indlæggelsestid: ½-1 time
 • Tilbage på arbejde: efter 4-6 dage
 • Første kontrol: ca. 8 dage
 • Pris: fra 10.000

nedre øjenlåg:

 • Operationstid: ca. 2 timer
 • Bedøvelse: Fuld bedøvelse
 • Indlæggelsestid: ca. 3-4 timer
 • Tilbage på arbejde: ca. 8-9 dage
 • Første kontrol: ca. 8 dage
 • Pris: fra 17.500

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.