Brystforstørrelse med eget fedt

Hvis du ønsker en naturlig brystforøgelse, og du samtidig ikke ønsker et fremmedlegeme (implantater) i kroppen, kan en brystforstørrende operation med eget fedt måske være den perfekte løsning for dig.

Brystforstørrelse med eget fedt, også kaldet fedttransplantation, er til de kvinder, der ønsker et mere naturligt bryst. Fedttransplantation til brystet er et indgreb, der er blevet meget populært på det seneste, da det ikke alene giver en brystforstørrelse, men også en kropskonturering (fedtsugning).

Brystforstørrelse med eget fedt består i, at kirurgen fedtsuger de uønskede fedtdepoter på kroppen og genbruger ”det gode fedt” til at foretage en brystforstørrelse. Det gøres ved hjælp af en omhyggelig og præcis filtreringsteknik.

Indgrebet egner sig til bedst til de kvinder, der har fedtdepoter på kroppen, og som kun ønsker en lille brystforstørrelse (oftest går patienten én bryststørrelse op).

Resultatet er permanent og naturligt, så længe du holder din vægt og en sund livsstil. Du skal forvente at få foretaget to behandlinger. Hvis du ikke har tilstrækkelig fedt på kroppen, kan fedttransplantationen kombineres med et implantat. Dette kaldes en hybrid-brystforstørrelse

Book en forundersøgelse hos os, hvis du er interesseret i at høre mere om brystforstørrelse med eget fedt og dine muligheder.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme. 

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 2-3 timer
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 3-5 timer
  • Tilbage på arbejde: efter 10-14 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: fra 38.500
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.