Brystforstørrelse med implantat

Der kan være mange grunde til, at kvinder ønsker en brystforstørrende operation (BFO) på et tidspunkt i sit liv, men for mange spiller bryststørrelse en vigtig rolle i at føle sig attraktiv og selvsikker. Du kan arbejde hårdt for at komme i form og tabe dig, men hvis du ikke er født med de bryster, du ønsker, er en brystforstørrelse med implantat måske en løsning for dig. Hos CPH Plastikkirurgi lægger vi vægt på, at resultatet bliver naturligt og i harmoni med resten af kroppen. Vores plastikkirurg har mange års erfaring inden for kosmetisk brystkirurgi.

Brystforstørrelse med silikoneimplantater (BFO) er en meget efterspurgt kosmetisk operation, og vi har stor erfaring med at udføre den. Hvis du vælger at få en brystforstørrende operation hos os, følger der 5 års kapselgaranti med. Vi anvender Motiva-implantater, som er af højeste kvalitet og et af de mest gennemtestede produkter på markedet.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du gerne vil øge størrelsen på dine bryster, og du også er over 18, fysisk sund, følelsesmæssigt stabil og har realistiske forventninger til, hvad plastikkirurgi kan gøre for dig, kan du være kandidat til brystforstørrelse med implantat. Bestil
en forundersøgelse hos vores kirurg for at finde ud af, om brystforstørrelse er en god mulighed for dig.

Vi anbefaler, at du læser om operationen i den patientvejledning, som du kan downloade her. Skriv gerne eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Din kirurg guider dig gennem de trin, du skal gennemgå inden operationen. Du skal tage flere vigtige beslutninger, inden du skal opereres. Det er blandt andet beslutninger om valg af brystimplantater (implantattype, størrelse og placering) og om selve operationen. Når I har gennemgået dine ønsker og forventninger, finder I sammen en passende størrelse og form til dig. Til sidst informerer kirurgen dig om, hvordan en brystforstørrelse gennemføres, og I gennemgår forholdsregler samt dét, du bør tænke på inden operationen.

Til forundersøgelsen vælger du i samråd med din kirurg den rette løsning for dig. Den rette løsning for dig afhænger bl.a. af din kropstype, og de ønsker du har til resultatet. Her finder I sammen frem til, hvilken implantatstørrelse og form (rund eller ergonomix), der er bedst for dig. Hos CPH Plastikkirurgi anvender vi implantater fra Motiva, som er af højeste kvalitet og et af de sikreste implantater på markedet. Læs mere om Motiva her:

LÆS MERE OM MOTIVA

Der er risici forbundet med et hvert kirurgisk indgreb, men risikoen for komplikationer er lille, og vores kirurg tager mange forholdsregler for at reducere risici. Risici inkluderer blødning, hævelse og/eller infektion. Potentielle risici, der er specielt forbundet med en brystforstørrende operation, inkluderer kapseldannelse (når der dannes meget arvæv omkring implantater), implantatbrud og andre komplikationer. Du drøfter risici med din kirurg ved din forundersøgelse.

Der er potentielt risiko for, at følesansen på brystvorten nedsættes. De fleste af vores patienter mister ikke
følesansen, men skulle det ske, tilbagevender følesansen normalt over tid.

Når du ankommer, bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelse inden operationen. Anæstesiologen informerer dig om narkosen, og kirurgen tegner operationsområdet op og besvarer eventuelle spørgsmål. Efter operationen køres du til vores opvågningsstue, hvor der bliver taget hånd om dig. Du bliver observeret af en sygeplejerske, indtil du er tilstrækkelig vågen og er velbefindende. Plastikkirurgen kigger forbi, og informerer dig om særlige forholdsregler, der skal tages når du kommer hjem. 

Nedetiden er forskelligt for alle, men typisk er de fleste oppe og gående dagen efter operationen. Du er dog nødt til at undgå de fleste sædvanlige aktiviteter i 5 til 7 dage. Du vil sandsynligvis rådes til at vente flere uger, før du genoptager anstrengende træning.

I løbet af de første par uger efter operationen vil brysterne føles meget spændte og hævede, men det vil gradvist aftage efter noget tid (op til 4-5 uger). Efter operationen skal du bruge en speciel BH i 4-6 uger for at opnå det bedst mulige resultat. I de første 4 uger skal du undgå at løfte armene mere end 90 grader, da implantatet skal nå at sætte sig. Du skal også undgå at løfte meget tunge ting de første par uger efter operationen.

Mange kvinder vælger at kombinere deres brystforstørrelse med implantat med brystløft og/eller brystreduktion, hvis de oplever, at brysterne hænger eller at de ikke er tilfredse med formen. Brystforstørrelse og brystløft kombineres ofte som en del af en Mommy makeover. Disse kombinerede procedurer hjælper mødre med at gendanne det udseende, de havde før de fik børn – eller måske endda få den krop, de aldrig har haft.

brystforstørrelse med implantat
Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca. 1 time
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 3-5 timer
  • Tilbage på arbejde: efter 10-14 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: 34.600 kr

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.