Brystløft

Ønsket om at få et brystløft handler for mange kvinder om at genskabe brystets ungdommelige udtryk. Efter graviditet, amning, eller vægttab og med tidens almindelige aldring taber huden sin elasticitet, og brystet kan miste sin fasthed, fylde og form.

Hos CPH Plastikkirurgi kan vi omforme og løfte dine bryster, så du får et mere fast og ungdommeligt bryst igen. Med et kirurgisk indgreb løfter og omformer plastikkirurgen brystet ved at fjerne overskydende hud og flytte brystvorten op uden at fjerne noget af brystvævet og volumen i sig selv. Hvis du også ønsker mere fylde, kan et brystløft kan kombineres med brystimplantater.

Ofte stillede spørgsmål

Et brystløft er velegnet til kvinder, der har hængebryster, og som ønsker at stramme brysterne op. Hvis brysterne derudover er lidt store, kan der foretages en lille reduktion. Hvis du overvejer at få børn i den nærmeste fremtid, anbefaler vi, at du udsætter operationen til efter fødsel og amning.

Før du kan få et brystløft, skal du ind til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her vil du i dialog med kirurgen finde frem til den optimale løsning for dig. Vi anbefaler, at du læser om operationen på vores hjemmeside og skriver eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved et brystløft, er risici blødning, hævelse, ændret følesans, amningsproblemer og infektion. Risici er små og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.

Ved brystløft, får man typisk et ”anker-ar”. Arene efter operationen kan være røde op til 12 måneder, herefter bliver de smalle og lyse.

Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste kvinder oppe og gående dagen efter operationen, men man bliver nødt til at undgå fysiske aktiviteter i ca. 10 dage, så arrene kan hele fint. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 2 uger, før du genoptager træning.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 2 timer
  • Bedøvelse: Fuld bedøvelse
  • Indlæggelsestid: ca. 3-4 timer
  • Tilbage på arbejde: ca. 10-12 dage
  • Første kontrol: ca. 14 dage
  • Pris: Fra 33.500

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.