Brystreduktion

Du ved, hvordan det er at leve med store bryster. Skulder- og nakkesrygsmerter, vanskeligheder med at træne, og problemer med at finde den rigtige BH-størrelse. Bryster, der er for store til din krop, kan påvirke dig fysisk og psykisk, og det kan påvirke, hvordan du lever dit liv. Hos CPH Plastikkirurgi kan vi hjælpe dig med at opnå en brystform- og størrelse, der passer til din krop.

Ofte stillede spørgsmål

Kvinder, der er plaget af store bryster, kan drage fordel af en brystreduktion. Det kan være, at du er plaget af smerter i nakke, skuldre og ryg, har problemer med at finde passende tøj eller at du er hæmmet i at dyrke fysisk aktivitet.

Før du kan få en brystreduktion, skal du ind til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her kan du komme med dine ønsker til operationen, og kirurgen vil vurdere, hvilke muligheder der er. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Der er risici forbundet med et hvert kirurgisk indgreb. Ved en brystreduktion er risici blødning, hævelse, ændret følesans, amningsproblemer og infektion. Risikoen for komplikationer er dog lille, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere risici.

Ved brystreduktion får du typisk et ”anker-ar”. Arene efter operationen kan være røde op til 12 måneder, og herefter bliver de smalle og lyse.

Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste kvinder oppe og gående dagen efter operationen, men du bliver nødt til at undgå fysiske aktiviteter i ca. 10 dage efter, så arrene kan hele fint. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 2 uger, før du genoptager træning.

En brystreducerende operation kan f.eks. kombineres med en brystforstørrende operation (BFO) eller været et delindgreb i en mommy makeover. 

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en optimal oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 2 timer
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 3-5 timer
  • Tilbage på arbejde: efter 10-14 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: fra 37.500
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.