Brystvortereduktion

Brystvortereduktion til kvinder

Brystvortereduktion kan være til glæde for kvinder, som er tilfredse med deres barmstørrelse og deres brystform, men som alene er generet af formen og/eller størrelsen på selve brystvorten eller på det brune område udenom brystvorten.

Hvis du ikke er tilfreds med udseendet og størrelsen på dine brystvorter eller den mørke hud, der omgiver dem (areola), kan en brystvortereduktion måske være en løsning.

Brystvortereduktion til mænd

Hvis du som mand oplever kvindelig brystudvikling, så du er ikke alene. Brystudvikling er relativt udbredt blandt mænd. Gynækomasti er en medicinsk betegnelse, der stammer fra det græske ord for “kvindelignende bryster”. Læs mere her.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en optimal oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse. Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 1,5 time
  • Bedøvelse: Lokal bedøvelse
  • Indlæggelsestid: ca. 1 time
  • Tilbage på arbejde: efter ca. 1-2 dage
  • Første kontrol: efter ca. 14 dage
  • Pris: 11.500
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.