Udskiftning og fjernelse af implantater

Der kan være flere årsager til, at du ønsker at få udskiftning og fjernelse af implantater. Det kan være, at brystet har ændret sig i størrelse og form, implantatet er blevet for “gammelt”, der er sket lækage, kapselskrumpning, kapseldannelse eller at du blot ikke ønsker at have implantater længere.

Inden operationen skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Til forundersøgelsen planlægger vi sammen med dig, hvilken type implantat og størrelse der kan være det rigtige for dig, hvis du ønsker udskiftning, og vi gennemgår hvilket resultat, du kan forvente. Du vil blive informeret om proceduren, det postoperative forløb samt mulige bivirkninger og komplikationer.

Vi anbefaler, at kvinder over 40 år får lavet en mammografi inden udskiftning og fjernelse af implantater. Mammografien bør være maks. 12 måneder gammel.

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskeligt, komplekst og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme. Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en optimal oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse. Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: 2-3 timer
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 3-5 timer
  • Tilbage på arbejde: efter 10-14 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: fra 40.000 kr
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.