Armplastik

Slap hud på overarmene, populært kaldet mormorarme, ses ofte efter et større vægttab eller når huden med alderen mister sin elasticitet og bliver løs. Slaphed på armene kan for nogle medføre fysisk ubehag og være kosmetisk til gene. Ved en armplastik operation vil det overskydende hud og fedt fjernes, så huden på overarmen bliver fast igen.

Ofte stillede spørgsmål

Armplastik er velegnet til kvinder og mænd, der har løs hud på armene, som forårsager fysisk ubehag og/eller som er kosmetisk generet af det. Det kan være, at du oplever et behov for at få fjernet løs hud på armene efter et vægttab, eller at du ønsker opstramning af huden i forbindelse med mistet elasticitet.

Inden du tager en endelig beslutning om, at du skal have foretaget en armplastik operation, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her vil du blive spurgt ind til, hvad der plager dig, og hvad du ønsker med operationen. I dialog med kirurgen vil I finde frem til den optimale løsning for dig.

Vi anbefaler, at du læser om operationen her på vores hjemmeside og skriver eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at huske på.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved en operation for armplastik er risici blødning, hævelse, misfarvning og infektion. Risici er små, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.
På operationsdagen bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelsen inden operationen. Anæstesiologen informerer dig om narkosen, og kirurgen tegner operationsområdet op og besvarer eventuelle spørgsmål.

Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste oppe og gående dagen efter operationen, men du bør undgå fysiske aktiviteter i ca. 2 uger, så arrene kan hele bedst muligt. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 2-3 uger, før du genoptager træning.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca. 2 timer
  • Bedøvelse: fuld bedøvelse
  • Indlæggelsestid: 3-4 timer
  • Tilbage på arbejde: efter 10-14 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: fra 30.500

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.