Brazilian Butt Lift

Brazilian butt lift (BBL) er for dig, der drømmer om en rundere og fyldigere bagdel.
Brazilian butt lift er en specialiseret fedtoverførselsprocedure, der øger størrelsen og formen på ballerne uden implantater.

Gennem sikre og specialiserede fedtoverførelsesteknikker er det muligt at skabe en fyldigere og rundere bagdel og ikke mindst en mere harmonisk og feminin kropskontur.

Med fedtsugning fjerner plastikkirurgen overskydende fedt fra uønskede steder på kroppen, hvorefter en andel af denne fedt indsprøjtes strategisk i ballerne.

Typisk fedtsuges der fra mave, talje, lænd, ryg og/eller lår. Hvor vi fedtsuger fra, hvor meget vi fedtsuger og antallet af steder vi fedtsuger fra, afhænger af den unikke patient.

Ved at flytte fedt fra disse uønskede steder på kroppen til ballerne ændrer vi samtidig på kroppens proportioner. Kombinationen af fedtsugning af taljen og injektion af fedtet i ballerne giver en harmonisk og feminin kropskontur. Taljen bliver smallere, svajet markeres og ballerne bliver fyldigere.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har nok fedt at høste fra andre steder på kroppen, og du samtidig ønsker en mere fyldig bagdel, er du måske kandidat til en brazilian butt lift. 

For at vi kan vurdere om du egner dig til operationen, kan du booke en uforpligtende forundersøgelse hos vores plastikkirurg.

Før du kan få booke en tid til en brazilian buff lift- operation skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her vil kirurgen vurdere, om du egner dig til operationen, og I vil tale om dine ønsker og forventninger til operationen. 

Vi anbefaler, at du læser om operationen og skriver eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved en operation for fedtsugning og fedttransplantation er risici blødning, hævelse, misfarvning og infektion. Risici er små, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.

På operationsdagen bliver du hentet af en af vores sygeplejersker, der hjælper dig med forberedelsen inden operationen. Anæstesiologen informerer dig om narkosen, og kirurgen tegner operationsområdet op og besvarer eventuelle spørgsmål. 

Operationen involverer tre trin: 

  1. Kirurgen fedtsuger fra de områder, som der skal fjernes fedt fra.
  2. Fedtet renses.
  3. Kirurgen indsprøjter strategisk fedt i ballerne for at øge volumen og forbedre formen.

Når du er blevet opereret, bliver du grundigt sat ind i, hvad du skal forholde dig til i tiden efter operationen. Det er vigtigt, at du føler dig tryg gennem hele processen, og derfor får du et direkte nummer til vores kirurg, som du kan ringe til de første dage efter operationen, hvis du har spørgsmål om noget.

Hvis du skal have foretaget en brazilian butt lift må du ikke ligge eller sidde på bagdelen i cirka 2 uger efter operationen. I løbet af denne tid bliver du nødt til at sove på din mave eller side. Du kan typisk sidde helt normalt ned efter 4 uger.

For at sikre en god helingsproces får du kompressionstøj, som du skal bruge i de første 4-6 uger efter operationen. Lige efter operationen er det almindeligt at opleve væskeophobning, blå mærker, hævelse og midlertidig følelsesløshed i det behandlede område.

Efter ca. 2 uger kommer du til kontrol hos plastikkirurg, og det gør du igen efter ca. 3 måneder.

Hvis du følger kirurgens instruktioner, kan du genoptage lette dagligdagsaktiviteter inden for ca. 1 uge efter operationen og vende tilbage til arbejde inden for 10-14 dage. 

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca. 2-3 timer
  • Bedøvelse: Fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 3-5 timer
  • Nedetid: ca. 7-10 dage
  • Tilbage på arbejde: efter 10-14 dage
  • Første kontrol: 14 dage
  • Pris: 46.500 kr

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.