Fedtsugning

Du har nu indset, at dét at være sund og dét at se sund ud, er to vidt forskellige ting. For de millioner af os, der spiser sundt og træner regelmæssigt, men stadig ikke ser de resultater, vi ønsker, er der håb at hente med en fedtsugningsoperation.

Lokale fedtdepoter kan sætte sig på forskellige områder på kroppen og give en uharmonisk kropsform. Med fedtsugning kan kirurgen reducere eller fjerne genstridige fedtdepoter, som kan være svære at slippe af med naturligt gennem træning og motion.

Hos CPH Plastikkirurgi kan vi gennem fedtsugningsoperation hjælpe dig med at komme de uønskede fedtdepoter til livs, og give dig den kropform, som du måske altid har ønsket dig.

Fedtsugning er blevet en af de mest almindelige kosmetiske indgreb for både kvinder og mænd. De mest almindelige områder for fedtsugning er lår, mave, hofter, talje og hals samt bryster hos mænd.

Lokale fedtdepoter kan sætte sig på forskellige områder på kroppen og give en uharmonisk kropsform. Med fedtsugning kan kirurgen reducere eller fjerne genstridige fedtdepoter, som kan være svære at slippe af med naturligt gennem træning og motion.

Hos CPH Plastikkirurgi, kan vi hjælpe dig med at nå dit kropsmål gennem en fedtsugning. Fedtsugning er en operation, hvor ansigt og krop omformes ved at fjerne overskydende fedt.

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du har genstridige fedtdepoter, og at du ønsker at få en mere harmonisk kropsform.

Det er vigtigt at vide, at fedtsugning er ikke en slankemetode, og at du derfor ikke skal bruge fedtsugning som en metode til at tabe dig. De mest almindelige områder at få fedtsuget er lår, mave, hofter, talje og hals samt bryster hos mænd.

Før du kan få en fedtsugning, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her vil du blive spurgt ind til de bekymringer, du har i forbindelse med din kropsform, og hvad du ønsker med operationen. I dialog med kirurgen vil vi finde frem til den optimale løsning for dig.

Vi anbefaler, at du læser om operationen i vores patientvejledning og skriver eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved en operation for fedtsugning er risici blødning, hævelse, misfarvning og infektion. Risici er små, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.

På operationsdagen bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelsen inden operationen. Anæstesiologen informerer dig om narkosen, og kirurgen tegner operationsområdet op og besvarer eventuelle spørgsmål.

Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste oppe og gående dagen efter operationen, men du bør undgå fysiske aktiviteter i ca. 1-2 uger, så arrene kan hele fint. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 3-4 uger, før du
genoptager træning.

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme. 

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en optimal oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse. 

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 1-3 timer
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 3-5 timer
  • Tilbage på arbejde: efter 10-14 dage
  • Første kontrol: efter ca. 2 uger
  • Pris: fra 15.500

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.