Lårplastik

Nogle plages af slap og hængende hud på lårene som følge af et stort vægttab eller naturlig aldring. Det kan være kosmetisk såvel som fysisk generende. Den gode nyhed er, at kirurgen kan hjælpe dig med at få det udseende tilbage, som du en gang havde. Ved en lårplastik operation kan plastikkirurgen fjerne det overskydende hud, så huden bliver strammere.

Ofte stillede spørgsmål

Lårplastik er velegnet til kvinder og mænd, der har løs hud på benene og/eller som er generet af det fysisk eller kosmetisk. Det kan være, at du oplever løs hud efter et vægttab eller at du blot ønsker opstramning af huden i
forbindelse med mistet elasticitet.

Før du tager en endelig beslutning om, at du vil have fortaget en lårplastik operation, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her vil du blive spurgt ind til bekymringer og ønsker, og her vil i sammen finde frem til den bedste løsning for dig.

Vi anbefaler, at du læser om operationen i patientvejledningen, som du finder her på siden. Skriv også gerne eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved en operation for lårplastik er der risiko for blødning, hævelse, misfarvning og infektion. Risici er små, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.

På operationsdagen bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelsen inden operationen. Anæstesiologen informerer dig om narkosen, og kirurgen tegner operationsområdet op samt besvarer eventuelle spørgsmål.
Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste oppe og gående dagen efter operationen, men du bør undgå fysiske aktiviteter i ca. 2 uger, så arrene kan hele fint. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 2-3 uger, før du genoptager træning.
Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca.2,5 time
  • Bedøvelse: fuld bedøvelse
  • Indlæggelsestid: 3-4 timer
  • Tilbage på arbejde: ca. 14 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: fra 46.500

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.