Mommy makeover

At blive mor er en af de smukkeste oplevelser i livet, men det er også normalt at have et ønske om at få den krop tilbage, som man en gang havde. Den gode nyhed er, at det er muligt at genvinde det udseende, du havde før graviditeten. Det kan være, at du har et ønske om at få en fladere mave eller fastere bryster. Hos CPH Plastikkirurgi kan vores kirurgi, med de seneste plastikkirurgiske teknikker, hjælpe dig med at nå dit personlige kropsmål efter graviditeten.

Ofte stillede spørgsmål

Mommy makeover er en række af plastikkirurgiske procedurer, der udføres for at hjælpe kvinder med at få den krop tilbage, som de havde inden fødsel – eller endda få den figur, som de altid har længtes efter. Mommy makeover er en kombination af indgreb, der ofte omfatter bryst-, mave- og taljeregionen. Bestil en tid til forundersøgelse for at tale omhyggeligt med vores kirurg om, hvad du netop ønsker.

Kombinationen af indgreb til din mommy makeover vil variere afhængigt af dine personlige mål og faktorer, der er unikke for din krop. En mommy makeover inkluderer ofte en kombination af brystfokuserede indgreb sammen med indgreb, der forbedrer din kropsform.

For at forbedre brystområdet vælger mange kvinder at genoprette fylden med en brystforstørrende operation med implantater (BFO) eller med en brystforstørrelse med eget fedt. I nogle tilfælde kan et brystløft være nødvendigt for at opnå dit ønskede udseende.

Efter en graviditet kan kvinder opleve uønsket løs hud på maven, og derfor kan en operation for slapt maveskind være inkluderet som en del af en mommy makeover. For at komme de ekstra kilo til livs og opnå den ønskede figur, kan fedtsugning kan også være et delindgreb. Når du kommer ind til en forundersøgelse, vil vores dygtige kirurg gennemgå alle detaljer sammen med dig og designe en behandlingsplan for at opnå dine mål.

Som med enhver operation er der risici forbundet med plastikkirurgi, men det er sikkert at undergå flere plastikkirurgiske indgreb på samme tid, hvis du vælger en kvalificeret og erfaren kirurg.

Nogle af de største fordele ved kombinerede indgreb er, at du kun skal gennem én restitutionsperiode, og at du kun skal under narkose én gang.

Du skal først ind til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Vi anbefaler, at du læser om de forskellige operationer, som du har interesse i at høre mere om, og at du skriver eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Til forundersøgelsen kan du komme med dine ønsker til din mommy makeover. Kirurgen vil grundigt vurdere, hvilke muligheder der er ud fra din unikke kropsform. 

Efter at have gennemgået ønsker, forventninger og muligheder, finder vi sammen en optimal løsning for dig. Alle de enkelte deloperationer gennemgås minutiøst med dig.

Din kirurg guider dig gennem de trin, du skal gennemgå inden operationen. Du skal tage flere vigtige beslutninger inden du skal opereres.

Hvis du f.eks. ønsker en brystforstørrende operation, som en del af din mommy makeover, skal der tages beslutninger om valg af brystimplantater (implantattype, størrelse og placering). 

Til sidst gennemgår kirurgen alle forholdsregler og dét, du bør tænke på før operationen.

Nedetid kan variere afhængigt af kombinationen af de indgreb, du gennemgår. En god regel er at planlægge minimum 10 til 14 dages nedetid. I løbet af denne periode skal du ikke gå på arbejde eller udføre dine normale aktiviteter. Du vil fortsætte helingsprocessen i de efterfølgende måneder. Det vil tage ca. 6 måneder før du kan se det endelige resultat af din mommy makeover-operation.

Det afhænger af en række faktorer. Det afhænger f.eks. af, hvornår du har planer om at få flere børn, eller hvilke dele af din krop, du ønsker at forbedre. Dine resultater fra mommy makeover-operation vil sandsynligvis blive påvirket af den fremtidige graviditet, men hvis du ikke planlægger at få flere børn i noget tid og du ønsker at nyde din krop i årene mellem graviditeten, kan operationen måske være løsningen. Hvis du har planer om at blive gravid igen inden for de næste 2-3 år, kan det være bedst at vente til efter fødslen.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca. 3-4 timer
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 1 dags overnatning
  • Tilbage på arbejde: efter ca. 2-3 uger
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: fra 69.500
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.