Slapt maveskind

Du har måske arbejdet hårdt for at tabe dig og forbedre din kropsform gennem træningsprogrammer og kost. Når du alligevel ikke har nået din ønskede vægt eller din ønskede form, kan en operation for slapt maveskind måske være løsningen. Løs hud på maven og slaphed af mavemusklerne ses typisk efter større vægttab eller graviditet. Hos CPH Plastikkirurgi kan vi hjælpe dig med at opnå en flad og tonet mave.

Hos CPH Plastikkirurgi tilbyder vi forskellige typer af operationer for slapt maveskind, som vil opstramme huden og give et mere ungdommeligt udtryk.

SLAPT MAVESKIND, MINI

Det er et indgreb, der er ideelt til de kvinder, der ønsker at få fjernet overskydende fedt og hud på den nedre del af maven – det vil sige under navlen.


SLAPT MAVESKIND, STOR

Det er en operation til dig, som har løs hud på den øvre del af maven og under navlen. Indgrebet strammer huden både på den øvre og nedre del af maven.


SLAPT MAVESKIND INKLUSIVT OPSTRAMNING AF MAVEMUSKLER

Denne operation er til dig, der har løs hud både over og under navlen samt slap mavemuskulatur. Huden strammes op på øvre og nedre del af maven, og bugvæggen strammes op, så du får en fin og flad mave.

Ofte stillede spørgsmål

Med alderen mister huden langsomt elasticiteten. Dette gælder også huden på maven. Både mænd og kvinder kan efter et større eller mindre vægttab opleve, at huden hænger slapt på hele maven eller den nedre del af maven. Kvinder er især udsat for dette efter en graviditet, hvor både hud og mavemuskler kan miste en vis elasticitet. Disse ændringer kan korrigeres ved en operation, hvor overskydende hud fjernes og mavemusklerne strammes.

Før du træffer beslutningen om at få en operation for slapt maveskind, skal du ind til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg. Her vil du i dialog med kirurgen finde frem til den optimale løsning for dig på baggrund af dine ønsker og dit udgangspunkt. Vi anbefaler, at du læser om operationen i patientvejledningen og skriver eventuelle spørgsmål ned, før du kommer til forundersøgelsen. Det kan være en god ide at tage en ven eller et familiemedlem med til forundersøgelsen, da der er meget information at forholde sig til.

Der er risici forbundet med ethvert kirurgisk indgreb. Ved en operation for slapt maveskind kan risici bl.a. være blødning, misfarvning, hævelse, nedsat følesans og infektion. Risici er dog små, og kirurgen tager mange forholdsregler for at reducere alle disse risici.

På operationsdagen bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelsen inden operationen. Anæstesiologen informerer dig om narkosen, og kirurgen tegner operationsområdet op og besvarer eventuelle spørgsmål.

Nedetid er forskellig for alle. Generelt er de fleste oppe og gående dagen efter operationen, men du bliver nødt til at undgå fysiske aktiviteter i ca. 2 uger, så arrene kan hele optimalt. Du vil sandsynligvis blive rådet til at vente ca. 3-4 uger, inden du genoptager træning.

Operationen kan f.eks. kombineres med fedtsugning eller være et delindgreb i en mommy makeover.

I langt de fleste tilfælde vil kirurgen lægge et dræn, så den overskydende sårvæske kan løbe ud. Drænet fjernes dagen efter.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

 Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en optimal oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca. 2,5 - 3 timer
  • Bedøvelse: fuld narkose
  • Indlæggelsestid: 1 dags overnatning
  • Tilbage på arbejde: efter ca. 2-3 uger
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: fra 38.000

Download

Patientvejledninger

Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.