Arkorrektion

Uskønne ar kan være kosmetisk til gene for nogle mennesker. Har du et kosmetisk skæmmende ar, som du ikke er glad for, kan en operation for arkorrektion måske være en mulighed.

Ar kan være bulede, brede og der kan være farveforandringer, som kan være kosmetisk til gene. Hvis du er ked af et uskønt ar eller oplever fysiske gener i form af at aret strammer eller er ømt, kan en arkorrektion være en løsning. Du vil med en operation få et nyt ar, men det nye ar vil være kosmetisk pænere end det nuværende ar.

Ofte stillede spørgsmål

Det er dig, som er generet af et kosmetisk eller fysisk skæmmende ar.

Før du beslutter dig for at få foretaget en arkorrektion, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg, som vil vurdere dine muligheder.

Der er risici forbundet med et hvert kirurgisk indgreb, men risikoen for komplikationer er meget små, og vores kirurg tager mange forholdsregler for at reducere risici. Risici kan inkludere blødning, hævelse, misfarvning og/eller infektion. Du drøfter risici med din kirurg ved din forundersøgelse.

Når du ankommer, bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelse inden operationen. Sygeplejersken informerer dig om operationen, og besvarer eventuelle spørgsmål. Når vi har opereret dig, kan du tage hjem igen med det samme.

Du skal følge de forholdsregler, som du har fået af os. Vælger du at blive opereret hos os, bliver du fulgt af den samme plastikkirurg under hele forløbet fra forundersøgelse til afsluttende kontrolbesøg.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

  • Operationstid: ca. 1 time
  • Bedøvelse: Lokal bedøvelse
  • Indlæggelsestid: Ingen
  • Tilbage på arbejde: Med det samme
  • Første kontrol: Ca. 1 uge
  • Pris: Fra 3.000
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.