Fjernelse af modermærker

Hvis du er generet af små eller store skønhedspletter, som du synes, er kosmetisk generende, kan en operation måske være en mulighed.

Vores kroppe forandrer sig med tiden. Det er ganske naturligt, men nogle forandringer kan være kosmetisk generende.

Med alderen kan vi få små eller store skønhedspletter, godartede tumor (fedtknuder, talgcyster) eller modermærker på huden. Helt afhængigt af hvor de sidder, kan de medføre en vis form for gene. Det kan være en skønhedsplet, der er til gene, fordi den sidder ved BH-kanten eller der hvor du skal barbere dig.

Skønhedspletter kan fjernes ved et simpelt indgreb, der udføres i lokalbedøvelse af vores plastikkirurg. I langt de fleste tilfælde er skønhedspletterne godartede, men sommetider skal de sendes til videre til en patologisk undersøgelse. Dette aftales i samråd med vores plastikkirurg.

Ofte stillede spørgsmål

Det er dig, som er generet af kosmetisk skæmmende skønhedspletter og/eller modermærker.

Før du beslutter dig for at få foretaget fjernelse af skønhedspletter og/eller modermærker, skal du til en forundersøgelse hos vores plastikkirurg, som vil vurdere dine muligheder.

Der er risici forbundet med et hvert kirurgisk indgreb, men risikoen for komplikationer er meget små, og vores kirurg tager mange forholdsregler for at reducere risici. Risici kan inkludere blødning, hævelse, misfarvning og/eller infektion. Du drøfter risici med din kirurg ved din forundersøgelse.

Når du ankommer, bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelse inden operationen. Sygeplejersken informerer dig om operationen, og besvarer eventuelle spørgsmål. Når vi har opereret dig, kan du tage hjem igen med det samme.

Du skal følge de forholdsregler, som du har fået af os. Vælger du at blive opereret hos os, bliver du fulgt af den samme plastikkirurg under hele forløbet fra forundersøgelse til afsluttende kontrolbesøg.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

 

modermærker

 • Operationstid: ca. 1 time
 • Bedøvelse: Lokal bedøvelse
 • Indlæggelsestid: Ingen
 • Tilbage på arbejde: Med det samme
 • Første kontrol: Ca. 1 uge
 • Pris: Fra 3.000

brystvortereduktion

 • Operationstid: ca. 1 time
 • Bedøvelse: Lokal bedøvelse
 • Indlæggelsestid: ca. 1 time
 • Tilbage på arbejde: efter ca. 1-2 dage
 • Første kontrol: efter ca. 14 dage
 • Pris: 12.500
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.