Reduktion af øreflip

Som en naturlig del af vores aldringsproces kan nogle opleve at få større øreflipper. Hvis du synes, at det er kosmetisk generende for dig, kan en operation måske være løsningen. Her vil kirurgen reducere øreflipperne for at opnå det udtryk, du ønsker.

Øreflipperne kan vokse som en naturlig del af aldringsprocessen, men de kan også blive store som resultat af, at man har haft store øreringe i.

Hvis du ønsker at få genskabt dine øreflipper, kan en operation for øreflipreduktion måske være en mulighed for dig.

Operationen foregår i lokalbedøvelse og tager ca. en times tid. Til vores forundersøgelse vil vores kirurg vurdere, hvorvidt du vil opnå et bedre resultat med en operation.

Ofte stillede spørgsmål

Der er risici forbundet med et hvert kirurgisk indgreb, men risikoen for komplikationer er meget små, og vores kirurg tager mange forholdsregler for at reducere risici. Risici kan inkludere blødning, hævelse, misfarvning og/eller infektion. Du drøfter risici med din kirurg ved din forundersøgelse.

Når du ankommer, bliver du hentet af en sygeplejerske, der hjælper dig med forberedelse inden operationen. Sygeplejersken informerer dig om operationen, og besvarer eventuelle spørgsmål. Når vi har opereret dig, kan du tage hjem igen med det samme.

Du skal følge de forholdsregler, som du har fået af os. Vælger du at blive opereret hos os, bliver du fulgt af den samme plastikkirurg under hele forløbet fra forundersøgelse til afsluttende kontrolbesøg.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 1 time
  • Bedøvelse: Lokal bedøvelse
  • Indlæggelsestid: ca. 1 time
  • Tilbage på arbejde: samme dag
  • Første kontrol: efter ca. 1 uge
  • Pris: 9.500
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.