Reduktion af mandlig brystudvikling

Hvis du som mand oplever kvindelig brystudvikling, så du er ikke alene. Brystudvikling er relativt udbredt blandt mænd. Gynækomasti er en medicinsk betegnelse, der stammer fra det græske ord for "kvindelignende bryster". Kvindelig brystudvikling kan for nogle mænd opleves som kosmetisk og psykisk hæmmende, men med en brystreducerende operation kan vi komme bekymringen til livs.

Kvindelig brystudvikling, også kaldet gynækomasti, er relativt udbredt blandt mænd. Lidelsen kan for nogle mænd opleves som både kosmetisk, fysisk og psykisk generende. Ved reduktion af mandlig brystudvikling vil kirurgen fjerne fedtvæv og i nogle tilfælde kirtelvæv.

Hormonforandringer i puberteten kan forårsage brystudvikling hos drenge i teenagealderen. Ændringerne kan være ensidige eller tosidige. Gynækomasti består typisk af fedtvæv eller kirtelvæv – eller af en kombination af begge. Oftest går det tilbage til før 20-års alderen, og det er derfor kun i udtalte og meget sjældne tilfælde, at vi anbefaler behandling af dette.

Brystudvikling kan også være en bivirkning af hormonbehandling. Dette kan f.eks. skyldes, at patienten har taget anabolske steroider, eller patienten har fået hormonbehandling ved prostatacancer. Hvor meget af brystudviklingen der skyldes fedtvæv, og hvor meget der skyldes kirtelvæv, kan variere, og det kan være vanskeligt at bedømme på forhånd. Hvad der skal gøres i dit tilfælde, drøftes derfor med vores plastikkirurg, når du kommer til en forundersøgelse hos os om reduktion af mandlig brystudvikling.

Før Efter
Før Efter

Fokus på dig gennem hele din rejse

 

Hos CPH Plastikkirurgi ved vi, at beslutningen om at få et kosmetisk indgreb kan være vanskelig, kompleks og følelsesbetonet. Det handler om mere end dit udseende. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning, så du kan nå dine mål og drømme.

Alle vores medarbejdere er professionelle og dedikerede til at give dig en god oplevelse fra første kontakt. Du vil mærke engagement og medfølelse gennem hele din rejse.

Vi ser frem til at tage hånd om dig.

  • Operationstid: ca. 2 timer
  • Bedøvelse: Fuld bedøvelse
  • Indlæggelsestid: 3-4 timer
  • Tilbage på arbejde: efter ca. 8-9 dage
  • Første kontrol: ca. 2 uger
  • Pris: Fra 20.500
Scroll til toppen

Abonner på vores nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.